Voor ouders

Om kinderen zich goed te laten ontwikkelen is een goed contact tussen school en ouders noodzakelijk. Het vinden van de juiste gespecialiseerde basisschool kan een uitdaging zijn. Het gevoel dat u krijgt bij het binnenlopen van een school is belangrijk. Daarom nodigen wij u uit om kennis met ons te maken.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of wilt u een rondleiding aanvragen, neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt. En wij helpen u verder!

Ouder- en Jeugdsteunpunt

Het Ouder- en jeugdsteunpunt van Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zuid-Kennemerland (PO-ZK) is er voor ouders en jeugd. U kunt terecht met vragen over alles wat te maken heeft met uw kind op school. Onze consulenten ouders & school helpen u op weg bij het vinden van de school die het best past bij wat uw kind nodig heeft. Samen met u kunnen zij zoeken naar oplossingen wanneer u er met school niet goed uitkomt; of het nu gaat om eenvoudige vraagstukken of ingewikkelde kwesties. Bijvoorbeeld door begeleiding te bieden bij individuele gesprekken of bij groter overleg met school.

Onze consulenten ouders & school zijn onafhankelijk en onpartijdig. Zij zoeken met alle betrokkenen naar een oplossing die past bij uw kind, voor u Ć©n voor de school. Dat betekent dat gesprekken altijd op basis van gelijkwaardigheid worden gevoerd, waarbij zowel vanuit uw perspectief als dat van school wordt gekeken. Het streven is altijd om uit te komen bij een oplossing waar iedereen JA op kan zeggen.

 

ā†‘ Scroll to top