skip to Main Content

Locatie Schalkwijk: Specialisten

Naast de samenwerking met de specialisten van de Antoniusschool en Kenter Jeugdhulp heeft locatie Schalkwijk een eigen orthopedagoog en schoolpsycholoog in dienst. Tevens bieden we logopedische en taalondersteuning aan door onze eigen logopediste.

Voorts werken wij samen met enkele paramedische praktijken die binnen onze gebouwen ruimte huren. Op deze manier is therapie eenvoudiger te realiseren dan wanneer ouders hun kind van school moeten ophalen en weer terugbrengen. Niet alle praktijken hebben immers de mogelijkheid om alle behandelingen na schooltijd te verrichten. Overigens kan ook op school niet elke therapie onder lestijd plaatsvinden. Dit kan alleen als het in het belang is van het volgen van het onderwijs.

 • Kinderfysiotherapie
  Het is  mogelijk voor uw kind om kinderfysiotherapie of sensorische integratie-begeleiding te krijgen.  Verwijzing gaat via de huisarts. Een verwijsbrief van de arts is nodig voor vergoeding via de verzekering.
 • Contactgegevens: Karlieke Dijkstra namens fysiotherapie Santwee.

 

 • Logopedie
  Tenslotte is er op onze vestiging de mogelijkheid voor het verkrijgen van logopedie, die niet door onze schoollogopediste wordt gedaan. Daarvoor werken we samen met twee praktijken. Hier is een verwijzing van de huisarts voor nodig.
 •  Contactgegevens:
  • Eva van Rhee – Boerema namens Logopedie praktijk Hoogstraten & Van Rhee
  • Anneke Jansen namens logopedie praktijk Taal speciaal
Back To Top
Neem contact op
X